10 POZIȚII DE DORMIT ÎN CUPLU! Poziția în care dormiți spune aproape totul despre relația voastră! Vezi mai jos…

Poziţia în care dormiţi spune totul despre relaţia voastră
Dormitul ziua sau noaptea, este un ritual pe care toţi îl avem astfel încât mintea şi trupul se refacă şi poată funcţiona normal. Când eşti în creştere dacă eşti destul de norocos, dormi singur şi atunci te poţi întoarce de pe o parte pe altă cum vrei tu şi când vrei tu . Pe măsură ce înaintezi în vârstă şi intri într-o relaţie lucrurile se schimbă. Dar ştiaţi felul în care doarme un cuplu poate spune multe despre o persoană sau despre relaţie?
1 Suspans
Această poziţie de somn, presupune partenerii stea spate în spate iar unul din parteneri este cu un picior sau o mâna ce atârnă în afară patului. Asta înseamnă partenerul are nevoie de mai mult somn, sau un somn mai bun. Dar poate însemna şi apariţia unei distanţe în relaţie. Poate fi şi o chestie de temperatura, aşa nu va pripiţi trageţi o concluzie fără vorbiţi cu partenerul.
2 Fiecare pe partea lui de pat, dar atingandu-şi picioarele:
Această poziţie indică dragoste, dar nevoie de atenţie. „Este un amestec de pasiune şi probleme. Se poate cei doi treacă printr-un moment de anxietate sau aibă probleme la serviciu.” Camargo spune cel care doarme pe spate (aici, bărbatul) nu simte nevoia de a-şi vedea partenerul, în timp ce cel care doarme cu mâinile deasupra capului (femeia) are nevoie controleze spaţiul, implicit relaţia. Pentru Cavalli, cum există contact la nivelul picioarelor, înseamnă există compromis şi complicitate între cei doi.
3 Acoperişul
Clasică îmbrăţişare a îndrăgostiţilor în timpul somnului, în care partea feminină a relaţiei sprijină capul pe umărul partenerului. Este o poziţie care semnifică devotamentul celor doi.
4 Discuţia cu pernă
Pentru cei cărora le place adoarmă uitânduse în ochii persoanei iubite, această poziţie este perfectă. Plus de asta vei avea beneficiul de a putea vorbi cu partenerul până adormi. Această poziţie este în general adoptată de cuplurile aflate la început.
5 Hollywood
Probabil va întrebaţi cum a căpătat această poziţie numele, este pentru e văzut-o de multe ori în filme şi la televizor. De obicei vezi o femeie frumoasă, odihnindu-se pe pieptul lucrat al partenerului, dormind doar pe o pernă musculară. Nu este absolut deloc confortabil, puteţi întreba pe oricine. Într-o ora după ce ai adormit te vei trezi cu o mânaamorţită şi cu dorinţa de a mută partenerul. Chiar şi aşa, este destul de comună.
6 Nodul iubirii
Are acest nume pentru corpurile partenerilor se întrepătrund. Este clar un semn de tensiune erotică şi semnifică o relaţie între doi parteneri egali.
7 Linguriţă clasică
Multor persoane le place doarmă pe o parte, şi ce poziţie este mai bună dacă nu clasică lingură? În această poziţie partenerul dominator acoperă protector celălalt partener, dând o senzaţie foarte reconfortantă.
8 Regele patului
Partenerii care tind se răspândească peste tot în pat sunt de obicei cei care simt nevoia se afirme, mai degrabă decât şi arate sentimentele partenerului. Comportamentul lor în relaţii este adesea foarte egoist, obicei care se refleta şi în timpul somnului
9 Linguriţe depărtate
Această este una dintre poziţiile cele mai complicate, cu cel puţin două interpretări posibile:
Poziţia reflectă o relaţie fără pasiune – cel puţin unul dintre parteneri se simte în acest fel. El sau ea simte nu mai este nevoie de nici un contact fizic sau este pur şi simplu nemulţumit de partenerul sau.
În al doilea caz, partenerul care întoarce spatele provoacă pe celălalt şi arate sentimentele.
10 Iubitorii de libertate
Câteodată căldură verii e atât de mare încât se evita contactul cât mai mult posibil. Se întâmplă din când în când şi atunci fiecare are nevoie de spaţiu. Aşa dată următoare cândte bagi în pat, uităte mai bine la poziţia de somn, ai putea observi ceva la care nu te aşteptai.

 

Sursa: andreilaslau.ro

loading...