5 Lucruri care ți se întâmplă atunci când MORI. Iată mărturiile celor reveniți din moarte clinică…

Mărturiile celor reveniţi din moarte clinică evidenţiază câteva trăiri comune, pe care toţi susţin le-au experimentat. Iată ce se întâmplă când mori, potrivit spuselor acestora.

FILMUL VIEŢII ŢI SE DERULEAZĂ ÎN FAŢĂ

Mulţi dintre cei care se află în pragul morţii experimentează ceea ce înseamnă un rezumat al vieţii preţ de câteva secunde. Aceştia pot vizualiza pe repede înainte întreagă lor viaţă, uneori chiar într-o fracţiune de secundă, senzaţia fiind de-a dreptul incredibilă. Explicaţia ştiinţifică este următoarea: creierul are mai multe sinapse care intră în alertă în momentul apropierii stării de deces, ceea ce activează toate zonele memoriile ”depozitate” în creier.

ÎŢI VEZI CORPUL DE SUS

În momentul în care mori, sufletul se desprinde de trup astfel eşti capabil îţi vezi corpul exact în momentul în care sufletul porneşte în lungă călătorie în lumea de dincolo. Această experienţă este una absolut naturală pentru persoană decedată, putând apărea chiar frustrarea nu poate interveni vorbească cu cei din jur, care plâng la capătultrupului.

VEZI LUMINA

Nu, nu este o lozinca biblică. Oamenii care s-au aflat în pragul morţii ori chiar în moarte clinică, cei care au fost dincolo preţ de câteva secunde şi s-au întors, susţin au văzut o lumina strălucitoare, orbitoare chiar. Lumina este poartă/ tranzitul prin care trece sufletul pentru a ajunge în lumea spirituală.

TE ÎNTÂLNEŞTI CU PERSOANE DRAGI ŢIE CARE AU MURIT

După ce ai depăşit poartă (lumina) vei revedea rude şi prieteni după care ai plâns enorm când ai trăit. Nu degeaba atunci când moare cineva se spune îşi va întâlni persoană iubitadecedată înainte, sau părinţii ori copiii sau fratele, în Ceruri.

REALIZEZI NU AI TRĂIT DELOC

Abia în pragul morţii şi în momentul acesteia realizezi teai abţinut de la o serie de lucruri pe care puteai le faci. Experienţă morţii ne învaţă trăim viaţă fără niciun fel de regret, ne bucurăm de fiecare clipă şi o exploatăm pentru a ne alege cu amintiri frumoase

loading...