Acest mod de SLĂBIT este 100% eficient! SLĂBEȘTE RAPID cu aceste sfaturi.

Dacă vrei să slăbești, trebuie să ai un stil de viață sănătos, care include o alimentație adecvată și activități sportive desfășurate regulat. Astăzi vom discuta despre nutriție, mai exact despre alimentele cele mai bune atunci când dorești să slăbești sau chiar să îți menții greutatea.

loading...
loading...

Iată care sunt aceste alimente și motivele pentru care ele sunt atât de benefice în procesul de slăbire:

Linte: Cea mai bună sursă de fibre și proteine vegetale.

Semințele de in: Sursă excelentă de fibre, proteine, vitamina B, potasiu, Omega-3 și antioxidanți.

Mere: Conțin puține calorii, dar foarte mulți antioxidanți și fibre. Pe lângă faptul că ajută în slăbire, merele ajută și la menținerea sănătății.

Pere: Cea mai bună sursă de anti-inflamatori și antioxidanți. Conțin de 4 ori mai mulți fitonutrienți fenolici decât carnea. Perele conțin aprox. 15% din aportul zilnic de fibre.

Rodii: Sursă foarte bună de fibre, vitamine, minerale și antioxidanți. Rodiile satisfac pofta de dulce, în același timp fiind scăzute în calorii.

Grepfrut: Conține proteine și foarte multă apă. Ajută la scăderea nivelului de insulină și a greutății. Înainte de o masă principală, mănâncă o jumătate de grapefruit și vei slăbi aprox. 0,5 kg./săptămână.

Ardei iuți: Bea suc de roșii cu ardei iute, cu 30 de minute înainte de masă și vei observa că vei mânca mai puțin.

Ceai verde: Conține antioxidanți care reduc grăsimea și ajută la menținerea siluetei perfecte. 1-3 căni de ceai verde pe zi ar trebui să devină o rutină.

Iaurt: Este scăzut în calorii și te ajută să treci peste momentele în care îți este foame sau poftă de dulciuri.

loading...