Am găsit cea mai bună REȚETĂ DE CIORBĂ DE PUI A LA GREC. Vă las și vouă mai jos REȚETA ORIGINALĂ…

Ciorba de pui a la grec e genială! Multă lume o comandă când iese la masă în oraș, dar de ce să dai banii pe ea în restaurant când poți să o faci ca un bucătar priceput? Îți prezentăm rețeta corectă!

loading...

Ciorba de pui a la grec – rețeta corectă

INGREDIENTE:

– 500 de grame de carne de pui;
– un litru de apă rece;
– zarzavat de supă;
– două linguri de orez;
– un ou;
– o cană cu smântână;
– o lămâie;
– sare și piper după gust.

CUM SE FACE:

1. Spală bine carnea în apă caldă pentru a înlătura bacteriile. Pune apa carnea de pui la fiert într-un litru de apă.

2. Lasă carnea să fiarbă la foc mic, până când se face puțină spumă deasupra. Carnea trebuie se se înmoaie bine.

3. Pune zarzavatul special pentru ciorbe când observi că se face spuma.

4. Orezul fiert se acrește cu zeama de lămâie și se adaugă ulterior în oală.

5. Drege ciorba cu smântâna din cană și amestec-o cu oul.

Poftă bună!

loading...