Am pregătit pentru voi o băutură PERFECTĂ pentru SLĂBIT și pentru reducerea colesterolului! Ai nevoie…

Ghimbirul este utilizat ca un remediu benefic pentru sănătate încă din cele mai vechi timpuri. Are proprietăţi antioxidante puternice, eliminând toxinele din organism şi neutralizând efectele radicalilor liberi. De asemenea, reduce riscul apariţiei cancerului, iar datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare, ameliorează simptomele artritei.

Ghimbirul întăreşte sistemul imunitar, îmbunătăţeşte digestia, calmează migrenele, reduce greaţa, ameliorează constipaţia, tusea, crampele, previne formarea cheagurilor de sânge, reduce nivelul de colesterol rău, stimulează inima şi circulaţia, calmează crampele musculare şi reduce nivelul zahărului din sânge. Totodată, ghimbirul ajută la pierderea în greutate. El oferă senzaţia de saţietate, fiind excelent la dietă.

Iată cum se prepară un suc de ghimbir, care te va ajuta să pierzi în greutate şi va întări sistemul imunitar: Fierbe 1,5 litri de apă. Adaugă 5 cm de rădăcină de ghimbir tocată. Apoi strecoară lichidul şi sucul este gata. Pentru îmbunătăţirea gustului poţi adăuga şi lămâie. Se consumă câte o cană pe zi, timp de jumătate de an. Rezultatele sunt uimitoare. Vei slăbi rapid şi îţi vei îmbunătăţi starea generală de sănătate.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

loading...