Așa poți să dai jos kilogramele în plus în doar 7 zile! VEZI AICI cum!

Care este băutura puternică și naturală cu ajutorul căreia poți da jos grăsimea abdominală în numai 7 zile – Lupta pentru a avea un corp ideal, așa cum ți l-ai dorit întotdeauna, este una imensă iar asta presupune destul de mult efort. În mod normal acest lucru cere neapărat sute de ore petrecute în sala de exerciții fizice, dar în același timp presupune și un alt tip de efort și anume renunțarea la alimentele și la băuturile care îți fac plăcere și care îți satisfac poftele.

loading...

Totuși, dacă avem ingredientele potrivite la momentul potrivit al zilei poate să fie uneori mult mai eficient decât să ne înfometăm cu zilele sau să transpirăm inutil la sala de fitness.
Această băutură foarte sănătoasă și preparată numai din ingrediente naturale te poate ajuta să scapi de grăsimea abdominală în numai șapte zile.

În mod surprinzător, cheia acestei băuturi este banana. Acest fruct tropical nu doar că te ajută la detoxifierea organismului, dar dacă este combinat cu alte ingrediente, poate de asemenea să ajute și la slăbit.

Iată, așadar, ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara această băutură:
– O banană
– O portocală
– O jumătate de ceașcă de iaurt slab
– O linguriță de ulei de cocos
– Puțin ghimbir
– Două linguri de semințe de in
– Două linguri de proteină de zer

Metoda de preparare este foarte simplă. Pur și simplu amestecă foarte bine toate ingredientele și bea această băutură cât e proaspătă.

loading...