Când ginecologul meu detectează un chist sau un fibrom, eu doar beau acest amestec format din f…

Articolul de azi va ofera o reteta pentru o solutie activa incredibila, din 3 ingrediente, care combate cu succes multe afectiuni, si mai specific chisturile si fibromul.

Tratament traditional pentru chisturi si fibrom:
Ingrediente:

-200 de grame de frunze de urechelnita,
-1 radacina de 3-4 cm de ghimbir,
-500 de grame de miere.

Tehnica de preparare: Toaca marunt frunzele de urechelnita si ghimbirul si adauga-le in miere. Amesteca bine apoi lasa-le la macerat 2-3 zile.
Mod de folosire: Se consuma cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol, iar dupa consum nu ai voie sa mananci nimic urmatoarele 30 de minute. Tratamentul se urmeaza 30 de zile! Aceasta solutie este extrem de avantajoasa pentru metabolism si pentru detoxifierea corpului, fiind extrem de eficace mai ales in aceasta perioada a anului. Din cauza activitatii fizice reduse, un numar ridicat de elemente nocive este acumulat de organism, iar tratamentele si solutiile de detoxifiere au o valoare esentiala. Mai mult, acest tratament a fost sugerat de specialistii rusi si este considerat a face minuni si in cazul problemelor de inima. Nu in ultimul rand, acest mix extraordinar este extrem de eficient in tratarea fibromului uterin si a chisturilor mamare. Tratamentul de mai sus nu este indicat femeilor gravide dar si celor care au probleme la stomac.
loading...