Ce înseamnă dacă ai alunițe pe una dintre aceste 4 zone ale corpului? Vei fi SURPRINS!

Alunițele sunt o problemă cosmetică comună care afectează majoritatea populației. De fapt, e foarte puțin probabil să existe o persoana care sa nu aiba macar o alunita.În mod surprinzător, există teorii populare care leagă alunițele de bani sau sanatatea, în funcție de poziția lor pe corp.

Aluniță pe buză superioară: Conform teoriei, o aluniță pe buza de sus arată faptul că grijile tale majore sunt hrana și îmbrăcămintea. Pe de altă parte, abilitățile interpersonale sunt mari, iar compania ta este într-adevăr căutată.

Aluniță pe pomete:  Alunița de pe pometi indică faptul că persoan va dobândi o poziție influentă la locul de muncă. Este, de asemenea, legata de creșterea averii.

Alunița situată în palmă:  Oamenii care au o aluniță pe interiorul palmei lor nu vor duce lipsă de bani. Acești oameni sunt inteligenti, ambitiosi si au stofa de lideri.

Aluniță pe talpă: Dacă aveți o aluniță pe talpa piciorului, acest lucru implică faptul că sunteți un aventurier care se bucură de călătorie. De asemenea, sunt destul de populari la locul de muncă. Acum te poți uita la alunițele de pe corpul tau si sa afli ce trăsaturi ai!

Exista anumite excrescente care apar pe corp cauzate de frecare. De obicei, apar la axila, pe gat, fata, piept si in zona inghinala. Nu sunt daunatoare in cele mai multe cazuri. Cu toate acestea, cauzeaza discomfort si te fac sa te simti neplacut. Exista un mod in care poti scapa de ele in mod natural. Cidrul din otet de mere este benefic si versatil. Iata cum sa-l folosesti.

Ingrediente: 2 linguri de cidru din otet de mere / Tampoane de bumbac.

Instructiuni: Curata zona afectata cu apa si sapun, apoi absoarbe apa cu un prosop. Inmoaie tamponul in itet si aplica pe zona afectata. Repeta de cateva ori pe zi.  Cidrul din otet de mere este acid, asa ca ar putea cauza senzatii de arsura sau mancarime. Dupa o saptamana vei scapa de probleme.

loading...