VEZI AICI cea mai bună rețetă de mușchi de vită la cuptor! Ca la mama acasă!

Dacă nu aţi renunţat la carne şi vă număraţi printre cei gurmanzi, reţeta noastră de muşchiuleţ de vită în sos de bere la cuptor sigur vă va plăcea.

Ingrediente:

  • 1 – 1,5 kg muschi de vita
  • ulei de masline
  • oregano
  • piper mozaic
  • sare
  • cuisoare
  • rozmarin
  • usturoi
  • supa de legume sau oase de vita
  • 1 kg ciuperci
  • 1 pahar vin rosu.

Mod de preparare:

Muschiul de vita se trage la tigaie in putin  ulei de masline, pana cand suprafata acestuia devine usor albicioasa. Se asaza intr-o tava, se sareaza si se condimenteaza, se adauga usturoiul taiat rondele si supa de legume (sau oase de vita) si se introduce tava la cuptorul incins pentru circa o ora (in functie de grosimea muschiului) la 180 de grade Celsius. Pentru inceput, tava se acopera cu folie de aluminiu. Din cand in cand se unge carnea cu sos. Ulterior, se adauga ciupercile si vinul rosu si se mai lasa la cuptor pentru inca 30 – 45 de minute (fara folie).

Poftă bună!

loading...