Cel mai EFICIENT remediu împotriva PĂDUCHILOR. Uite ce trebuie să faci pentru a scăpa INSTANTANEU…

Primul lucru la care se gândește orice părinte atunci când copiii se plâng de mâncărimi la nivelul scalpului este posibila apariție a păduchilor. Păduchii sunt un motiv de înspăimântare pentru că sunt extrem de dificil de îndepărtat și pentru că provoacă mâncărimi cu adevărat enervante. Păduchii sunt, de fapt, insecte mici fără aripi, care se hrănesc cu sânge și care sunt extrem de contagioase. Chiar dacă și în cazul adulților aceste insecte pot apărea, copiii sunt cei care se confruntă cel mai adesea cu această problemă. Aceste insecte nu sunt periculoase, dar pot provoca inflamații și mâncărimi ale scalpului.

Mai mult decât atât, dacă nu sunt îndepărtați la timp, se înmulțesc foarte repede, lucru care poate duce la infecții severe. Chiar dacă există numeroase șampoane anti-păduchi în comerț aceste sunt, în general, destul de scumpe și poate chiar inteficiente. În orice caz, următorul remediu, pe care îl poți face chiar la tine acasă, te va ajuta să scapi de păduchi instantaneu.

Ingrediente:

• Pieptene special pentru păduchi
• Apă de gură
• Oțet alb
• Cupe de duș și pungi de plastic
• Câteva prosoape

Mod de peparare și utilizare: Spală părul cu apă de gură, înfășoară-l în punga de plastic și apoi acoperă cu o cască pentru duș. Lasă-l sa stea așa timp de o oră. Apa de gură va ține păduchii la depărtare datorită mirosului puternic, mai ales că aceste insecte nu suport mirosul de spirt. Apoi, îndepărtează pungile și spală părul iar, dar de data asta cu oțet alb. Acest ingredient va elimina ouăle păduchilor. Acoperă încă o dată părul cu pungile și casca pentru alte 60 de minute. La final, spală părul în mod obișnuit și apoi piaptănă-te cu ajutorul pieptănului special.