După ce vei vedea ce beneficii au cojile de ou, nu le vei mai arunca!

Acele coji de ou pe care multi dintre noi le aruncă la gunoi sunt făcute din 100% calciu. Așa că data viitoare când faceți o omletă, gândiți-vă că aruncați un calciu extrem de ușor de asimilat pentru organism. Totodată proteina din coaja de ou este compusă din aminoacizi precum metionina, cisteina, lizina, izoleucina.

loading...
loading...

Doza zilnică recomandată de calciu variază de la o persoană la alta, în funcție de vârstă și sex. Analizele medicale de sânge sunt recomandate înainte de a începe orice cură pentru suplimentarea calciului.

Cum o introducem cojile de ou în alimentația noastră?

Cojile de ou se spală foarte bine și se fierb pentru a omorâ bacteriile. Apoi se lasă la uscat și se zdrobește coaja până se transformă într-o pudră fină. După poți sa adaugi această pudră în mesele tale, cereale sau băuturi.

 

loading...