Învață să faci CAȘCAVAL DE CASĂ în 3 ore, 100% NATURAL! Iată ingredientul SECRET ca să-ți reușească rețeta…

Ingrediente:

1 litru de lapte
1 lingură de sare
200-300 ml de smântână
3 ouă
Mod de preparare:

Puneţi sarea în lapte şi daţi la foc.
Între timp bateţi smântână şi ouăle.
De îndată ce laptele începe fiarbă, adăugaţi amestecul de smântână şi ouă.
Puneţi la strecurat masă după ce această se îngroaşă separandu-se de zer.
Lăsaţi se scurgă bine zerul.
Peste câteva ore poate fi servit.
Dacă o adăugaţi puţină curcumă, atunci caşcavalul va avea o culoare galbenă mai pronunţată. Puteţi, de asemenea, experimenta cu diferite verdeţuri, cum ar fi mărarul (atunci reduceţi uşor cantitatea de sare).

 

loading...