Îți poate salva viața! Iată cum recunoști simptomele INFARCTULUI cu o lună înainte de producere….

Infarctul reprezintă una din cele mai frecvente boli cardiovasculare şi o cauza majoră de mortalitate.
Vezi care sunt cele mai importante simptome care se manifestă cu o luna mai devreme atacul de cord aibă loc. Încercaţi înlăturaţi cauza lor pentru a nu ajunge în stadiul încare e prea târziu.

1. Oboseală

Atunci când arterele se îngustează, la inima ajunge mai puţin sânge decât este nevoie. Acest lucru face inima lucreze mai intens şi mai mult decât ar trebui, iar persoană se simte mai obosită şi somnoroasă în majoritatea timpului.

2. Insuficientă respiratorie

Dacă la inima ajunge prea puţin sânge, înseamnă nici plămânii nu vor primi cantitatea necesară de oxigen. Cele două sisteme sunt interdependente, astfel, dacă aţi observat aveţi probleme de respiraţie este recomandat consultaţi cât mai curând posibil un medic. Acest lucru ar putea însemna se apropie un atac de cord.

3. Slăbiciune

Atunci când corpul devine dintr-o dată slab este un semn arterele s-au îngustat atât de mult încât nu mai permit circulaţia sângelui în mod corespunzător
4. Ameţeli şi transpiraţii reci

Circulaţia sanguină slabă limitează şi fluxul de sânge la creier. Acest lucru va poate pune viaţă în pericol. Atunci când fluxul de sânge către creier este limitat, pot apărea stări de ameţeală şi piele lipicioasă. Acest lucru nu trebuie ignorat.

5. Greutate în piept

Dacă aveţi simptomele debutului unui atac de cord, cu siguranţă veţi experimenta şi disconfortul în piept, fie este vorba de o durere neînsemnată, fie de o presiune continuă. Acest lucru va creşte în mod constant, până când nu se va întâmplă atacul în sine.

6. Simptomele gripei sau racelei

Dacă va simţiţi de parcă aţi avea simptome de gripă sau răceală fără vre-un motiv, fiţi prudenţi, acest lucru ar putea fi din cauza atacului de cord ce vi se poate întâmplă în viitorul apropiat. Mulţi oameni simt au dezvoltat o răceală cu doar câteva zile înainte de atacul de cord.

Dacă simţiţi aceste simptome sau cunoaşteţi pe cineva care se confruntă cu ele, ar fi bine consultaţi un medic cât mai curând posibil. Cel mai bun mod de a preveni un atac de cord este de a observă simptomele de timpuriu.

loading...