Nu ești sigură că e îndrăgostit de tine? 6 lucruri pe care le vor în pat doar bărbații îndrăgostiți!

Din fericire pentru viitorul umanității, nu toată lumea lumea își declară dragostea într-un mod atât de extrem. Fii atentă la modul în care se comportă iubitul tău atunci când sunteți doar voi doi. Vei afla tot ce ai nevoie să știi despre ceea ce simte el cu adevărat pentru tine. Dacă este îndrăgostit de tine, atunci își dorește cele 6 lucruri din lista de mai jos.

1. Nu își poate lua mâinile de pe tine:  Dacă un bărbat te iubește, te iubește cu totul și pentru fiecare părticică din corpul tău. Dacă nu ratează nicio ocazie de a te atinge, strânge, ciupi, plesni (dar nu într-un mod violent) și săruta, chiar și atunci când sunteți în public, înseamnă că este înnebunit după tine.

2. Sărut după sărut: Buzele tale sunt de 100 de ori mai sensibile decât buricele degetelor. Atunci când un bărbat este îndrăgostit, nu se va putea opri din a te săruta, nici măcar atunci când sunteți în public. Nu ai decât motive de bucurie: o sesiune de săruturi te ajută să arzi 6,4 calorii pe minut.

3. Ești sprijinul lui:  Dacă s-a convins că tu ești persoana potrivită pentru el, atunci se va simți suficient de confortabil în preajma ta cât să își pună capul pe pieptul tău și să îți asculte bătăile inimii. Asta îl face să se simtă în siguranță, poți fi sigură că nu există niciun alt loc din lume în care să își dorească mai mult să fie în acest moment.

4. Magia din dormitor: Viața voastră intimă este incredibilă. Dacă iubitul tău e înnebunit după tine, îți va arăta asta în dormitor. Doamnelor, pregătiți-vă ca fiecare noapte din viața voastră să fie de vis. Cu cât va vedea că tu te simți mai bine, cu atât se va simți și el mai bine, pentru că adoră să vadă că îți oferă atât de multă plăcere.

5. Îți împărtășește fanteziile lui: Cheia unei relații de succes este comunicarea. Dacă iubitul tău te iubește, va avea încredere să îți împărtășească și cele mai intime fanteziile (până la urmă, cine știe, poate că într-o seară îți vei dori să experimentezi câte ceva). Atunci când cineva este atât de deschis cu tine, poți fi sigură că o face pentru că te iubește foarte mult.

6. Te ține în brațe până dimineața: După o noapte pasională, cât de des ți s-a întâmplat să fii ținută în brațe? Dragostea voastră nu se manifestă doar între așternuturi, gesturile tandre continuă până dimineața. Te vei simți minunat să adormi în brațele lui, iar dimineața, primul lucru pe care îl vei vedea va fi iubitul tău dormind ca un bebeluș lângă tine. Ce imagine sublimă!