O dovedește un studiu de ultimă oră! Aura energetică a PISICILOR ne protejează de spiritele rele și asigură bunăstarea în casă. Vezi aici…

Aura acestui animal este atât de puternică încât poate proteja întreagă familie şi întreagă casă. Vrem îţi spunem pisicile nu se perindă pe lângă picioarele tale pentru le este foame sau vor atenţie, ci pentru au o forţă magică, astrală, prin care vor te protejeze.

Cel care goneşte pisica în acest moment, îndepărtează energia pozitivă. Dată viitoare, tratează cu afectivitate pisica, îţi vrea doar binele.

Pisica protejează căminul de energiile negative şi de spiritele rele. Pisica te ajută foarte mult dacă te muţi într-o casă nouă sau mergi într-un loc unde s-au petrecut lucruri rele.

Atunci când pisicile torc, ajută chiar la tratarea anumitor afecţiuni osoase, deoarece emană o energie de aproximativ 25 Hz.

Atunci când o pisica simte un spirit în casă, începe îl urmărească pentru a-i află intenţiile. Pentru a se asigura acest spirit nu îi distruge mediul energetic, pisica face tot posibilul elimine spiritul. Dacă nu funcţionează, pisica încearcă prindă entitatea în aria energetică şi o scoată din casă. De aceea în anumite tradiţii apar spirite rele ce zboară pe pisici.

Ai mare grijă şi fi cu băgare de seama atunci când pisica ta priveşte într-un punct fix. Această postura poate reprezenta prezenţa unui spirit rău. Pentru a-ţi ajută pisica elimine acest spirit, citeşte o rugăciune sau da foc la salvie albăajută mult în cazul îndepărtării spiritelor rele.

Aura energetică a pisicii este atât de puternică, încât poate îndepărta orice energie negativă. De aceea persoanele care comunica cu spiritele, nu ţin pisicile în camera, deoarece sperie spiritele.

Pisica, bunăstarea şi casă!

Prezenţa pisicii ne protejează şi de blesteme. Atunci când ai o discuţie cu o persoană, pe care o bănuieşti ar vrea îţi facă rău, ţine mâna pe pisica. Pe cea stânga ţine-o înzona gâtului iar pe cea dreapta pe coadă. Astfel vei fi conectat complet cu pisica şi te va proteja de energiile negative.

Cum pisicile deţin energie cosmică, ele aduc energie pozitivă în casă, protejând astfel întreagă familie şi atrăgând bunăstare. Pisicilor le place stea în zone cu energie puternică, cum ar fi zonele geopatogene.

Ruşii au un ritual destul de interesant: atunci când se mută într-o nouă casă, lasă mai întâi pisica între. Dacă acea casă a mai fost locuită, pisica va elimina energiile negative, dacă este vorba despre o casă nouă, va încarcă într-o formă energetică pozitivă casă.

Pisica şi vindecarea!

Puterile magice ale pisicii se văd prin vindecare. Pisicile se aşează exact pe zona unde stăpânul are o durere sau o suferinţă. De asemenea, pisicile ne eliberează şi de stres. Ştiai pisicile albe îmbunătăţesc vederea?

La nivel psiho-emoţional, pisicile persane sau exotice au puteri magice!
Culoarea pisicii defineşte nevoia

Persoanele care decid îşi achiziţioneze o pisica pentru a se bucură de puterile sale magice, trebuie ştie cum aleagă o pisica. Uneori ai nevoie de o pisica neagră, alteori de una roşcată.

Neagră: puteri oculte, magie neagră! În ciuda acestor superstiţii, pisica neagră chiar elimina energiile negative din casă!

Pisicile roşcate: această pisica are putere solară şi energie yang. Iniferent de sexul acestei pisici, ea îţi va aduce bani şi bunăstare în casă.

Pisica gri: această pisica aduce iubire, fericire şi noroc!

Albă: această pisica are putere de vindecare, ne scapă de stres şi ne reîncarcă organismul cu energie.

Pisica siameză sau regală : aceste pisici aduc longevitate, succes şi umplu casă de energie solară.

Pisica în trei culori : zeiţă pisicilor, aduce noroc, menţine armonia şi prosperitatea casei.

Pisica în două culori: conform tradiţiei, aceste pisici aduc prietenie şi înţelepciune în casă.

Nuanţă broaştei ţestoase: această pisica este pură şi magică, menţinând longevitatea femeilor.

Auriu-maron : pisica templiera este jucăuşă, înţeleaptă şi aduce energia solară în casă.

Striată : această pisica aduce noroc şi ne scapă de orice situaţie neplăcută.

loading...