Pariu că nu știai ASTA! De ce NUTRIȚIONIȘTII ROMÂNI recomandă folosirea UNTURII în mâncare? Vezi aici explicația uimitoare…

Grăsimile animale au fost dintotdeauna criticate şi combătute de mare parte din nutriţioniştii care se aflau în căutarea dietei şi stilului de viaţă perfect.

loading...
loading...

Cu toate astea, untură are proprietăţi benefice nebănuite şi este unul din cele mai sănătoase produse din casele românilor.

Untură este unul din cele mai întâlnite produse din frigider, în special în casele acelora care au crescut un porc la curte.

Untură animalului este bine conservată în borcane şi poate fi folosită în prepararea diferitelor feluri de mâncare sau chiar prăjituri.

Deşi toată lumea ar fi tentată creadă acest produs este bogat în grăsimi şi nu face bine organismului, untură de porc s-a dovedit a fi o mâna cerească la casă omului.

Motive pentru care e bine să consumi untura:

Deşi nu ai crede e sănătoasă pentru e bogată în grăsime, nu este adevărat este nesănătoasă!

Iată de ce e bine o consumi:

1.Untură ocupă al doilea loc, după uleiul de măsline, în ierarhia grăsimilor monosaturate.

2.Este bogată în vitamina D.

3.Reglează producţia de hormoni din organism şi asigura echilibrul la nivel tiroidian.

4.Grăsimile găsite în untură pot preveni apariţia cancerului, în special cancerul la san.

5.Mâncarea gătită cu untură are un gust delicios şi te fereşte de problemele cu colesterolul..

 

loading...