Povestea reală a unui om care s-a vindecat de cancer cu bicarbonat de sodiu!

În jur de 8 milioane de oameni mor de cancer în fiecare an. Se preconizează că această cifră va ajunge  la 12 milioane de decese pe plan global până în anul 2030.

Un bărbat, Vernon Johnson a fost diagnosticat cu cancer de prostată în stadiu 4, nici măcar ședințele de chimioterapie nu îi garantau vindecarea, nimeni nu îi mai garanta vreo șansă la viață indiferent de ce medicamente i se puteau administra. Vernon a hotărât să urmeze sfatului fiului său de a-și ridica nivelul Ph-ului organismului. Acesta a fost momentul în care Vernon a descoperit bicarbonatul de sodiu și siropul de arțar.

Bicarbonatul de sodiu este un element de uz casnic care ajută la ameliorarea arsurilor stomacale. Vernon a amestecat bicarbonatul de sodiu cu ulei de arțar și a început să îl consume zilnic. Acesta a ridicat nivelul Ph-ului prin neutralizarea conținutului de acid și a omorât celulele canceroase. De asemenea tratamentul său a inclus și un regim alimentar alcătuit din fructe, legume,suplimente de minerale, vitamine și foarte mult soare.

Vernon trăiește și în ziua de azi, continuând să-și povestească miraculoasa sa vindecare.

loading...