Reguli de SUPRAVIEȚUIRE pentru canicula verii. A 5-a te va ajuta FOARTE MULT:

Temperaturile ridicate din timpul verii sunt greu de suportat pentru toată lumea, dar, dacă ești însărcinată, pregătește-te pentru o vară mai fierbinte ca niciodată! Kilogramele în plus și transformările prin care treci vor avea un cuvânt important de spus în ce privește temperatura corpului, așa că pregătește-te din timp, ținând cont de sfaturile noastre.

1. Dă-ți jos inelele: Sarcina va face ca degetele să ți se umfle foarte mult, iar căldura nu te ajută cu nimic, din contră. De la primele semne de disconfort, dă-ți jos inelele, ca să nu îți taie circulația.

2. Redu consumul de sare: Poate că pare evident, dar diminuarea consumului de sare va preveni umflăturile. Dar nu o elimina complet din dietă, deoarece conține iod care este esențial pentru dezvoltarea bebelușului.

3. Ține un prosop rece la îndemână: Înmoaie un prosop în apă rece și pune-l pe gât sau pe frunte, îți va reduce temperatura corporală.

4. Mergi la cinema și în mall: Când te-ai săturat de aerul condiționat de acasă, pregătește-te pentru o vizită la mall sau la cinema. Pe lângă temperatura ambientală foarte plăcută, te vei bucura de vizita prin magazine și vei reuși să faci o grămadă de cumpărături pentru venirea pe lume a bebelușului.

5. Înoată: O bălăceală la piscină nu doar că te va răcori, dar va și calma nervii sciatici, ajutându-te să te simți ușoară ca un fulg.

6. Bea multe lichide: Știi deja că ar trebui să bei cel puțin 8 pahare cu apă, dar le poți înlocui cu suc de portocale, lapte sau chiar cu băuturi răcoritoare pentru atleți, pentru a înlocui electroliții pe care îi pierzi prin procesul de transpirație.

7. Poartă haine lejere: Pe timpul verii, poartă doar haine în culori deschise și din materiale naturale care permit pielii să respire, cum ar fi bumbacul și inul. Te vor ajuta să suporți mai ușor temperaturile ridicate și vei preveni pe cât posibil petele cauzate de transpirație.

8. Folosește produse cu protecție termică înaltă: Dacă de obicei foloseai o cremă cu protecție solară de 15 SPF, trebuie să alegi produse cu o protecție mai ridicată atunci când ești însărcinată. Soarele cauzează mărirea producției de melanină și riști să faci pete pe piele.

loading...