Remediul PERFECT pentru DIGESTIE! O ceașcă din acest amestec îți poate curăța COLONUL în doar 20 de minute!

Procesul digestiv este extrem de complex, iar tractul digestiv este un mecanism complicat. Dacă digestia este afectată, întregul organism suferă căci nu poate obține toate substanțele nutritive esențiale necesare, iar sănătatea generală intră în declin. Pentru că deșeurile și toxinele se acumulează în organism, ele conduc la numeroase probleme de sănătate. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să-ți cureți corpul de cel puțin 2 ori pe an și să consumi alimente sănătoase, căci ele vor elimina deșeurile și depozitele toxice din organism și va sprijini sănătatea generală.

Următoarea băutură te va ajuta să-ți cureți colonul, să lupți împotriva constipației și să-ți optimizezi sănătatea. 

Sucul de mere este unul dintre cele mai puternice ingrediente pe care-l poți utiliza pentru a-ți curăța colonul, împreună cu sucul de lămâie. Ar trebui să extragi sucul din mai multe mere într-un storcător sau blender. În rest, tot ce trebuie să faci este să bei un pahar de suc de mere nefiltrat și după 30 de minute, să bei un pahar cu apă. Repetă acest procedeu de câteva ori pe zi, timp de 3 zile.

Poți bea suc de lămâie între ele, pentru a impulsiona efectele procedurii de curățare a colonului sau adaugă doar 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors la sucul de mere, și bea amestecul de 2 ori pe zi. 

Într-un pahar de apă călduță, adaugă un vârf de sare de mare, sucul unei lămâi și puțină miere. Bea în fiecare dimineață de îndată ce te trezești, pe stomacul gol. Aceste remedii naturale de curățare a colonului te vor ajuta să ieși mai des afară și să-ți purifici colonul, și implicit organismul, de toxine.

loading...