REȚETĂ MIRACULOASĂ de care m-am convins singur! Cu această rețetă simplă și ieftină veți scăpa de DURERILE DE SPATE, DE ARTICULAȚII și DE PICIOARE în mai puțin de o săptămână! Iată ce trebuie să faci…

Cu mult timp în urmă am citit sfatul unui medic militar despre cum păstrăm articulaţiile în stare bună şi, în acelaşi timp, eliminăm multe dintre problemele asociate cu acestea. Am verificat acest remediu și m-am convins singur.  Această reţeta este cu adevărat un miracol.

Eu unul te sfătuiesc în felul următor : dacă ai probleme cu articulaţiile, dacă ai dureri de spate, picioare sau gât, încercaţi această reţeta şi va asigur veţi rămâne uimiţi de eficientă ei.
Amestecă 5 grame de gelatină comestibilă în apă fiartă (100 de grame) şi lasă compoziţia la temperatura camerei o noapte întreagă. A două zi, cum teai trezit, amestecă gelatină cu lapte, iaurt natural sau zeamă de lămâie ori ceai (alegi din ce îţi place).

După ce ai băut un pahar de iaurt cu gelatină sau suc de lămâie cu gelatină lăsată peste noapte la temperatura camerei tale se vor produce o serie de lucruri neaşteptate în organismul tău. Gelatină, în combinaţie cu lactatele şi citricele, diminuează durerile articulare, ale spatelui, ale încheieturilor, ale picioarelor şi gâtului şi întăreşte oasele.

Acest tratament trebuie urmat o dată pe săptămâna pentru prevenirea bolilor osoase, notează site-ul aprendelotodo.com.

Gelatină comestibilă

– previne uzură cartilajelor
frânează decalcifierea osoasă
conţine vitamina C, care ajută la formarea colagenului şi la protejarea oaselor de pericolul erodării
favorizează absorbţia fierului din alimente şi rezistenţă la infecţii
întăreşte unghiile şi ajută la creşterea părului
datorită conţinutului de fibre, ajută la bună funcţionare a aparatului digestiv
– este de folos în afecţiuni precum gastrită
protejează mucoasa intestinală protejând-o de sucurile gastrice şi de hiperaciditate
– reduce riscul apariţiei osteoporozei
– reduce simpotomele ulcerului
te scapă de ridurile de expresie.

Se găseşte în orice magazin şi este destul de ieftină. Puţină lume ştie gelatină are toate aceste puteri pentru îi conţine pe 18 din cei mai importanţi aminoacizi pentru piele, unghii şi par şi epntru întărirea sistemului imunitar şi menţinerea greutăţii corporale. Deci, da, gelatină comestibilă merită introdusă şi în cură ta de slăbire!