Scapă de coșuri fără să le STORCI în doar 10 minute! Folosește acest amestec format din…

O piele frumoasă este un simbol al sănătății, fericirii și a stării generale de bine și este o piele ce un are riduri, pete pigmentare și cicatrici.

Chiar dacă ridurile și petele sunt un efect natural rezultat în urmă procesului de îmbătrânire, aspectul lor poate fi redus. Va recomandăm să evitați cremel anti îmbătrânire din comerț pentru că sunt pline de chimicale și sunt foarte scumpe și pot cauza nenumărate efecte adverse. Trebuie să alegi o alternativă naturală ce îți va da numai rezultate pozitive.
Noi va oferim o rețetă de masca pe care să o faceți acasă care va va ajută să aveți o piele fină și întinerita și un aspect uniform al ei. Combinațiile de măști o să îți hidrateze pielea și o să îți exfolieze celulele moarte ale acesteia. Rețetă de masca conține ingrediente cu proprietăți antimicrobiene care îți vor dezinfecta piela și vor preveni infecțiile.

Mască din papaya și miere pură:

Papaya este un fruct incredibil de sănătos cu multe proprietăți anti îmbătrânire și care îți face pielea să fie mai fermă și mai întinerita. Tot ce îți trebuie este să amesteci papaya cu mierea și să aplici amestecul pe față și gât. Lasă-l să acționeze 10 minute și apoi clateste. O să îți exfolieze foarte bine pielea s o va lasă foarte fină.