Super DESCOPERIRE: Așa obții un zâmbet perfect și dinți albi în mai puțin de o oră!

8 metode pentru ALBIREA dinților care nu conțin chimicale. Nu o rata pe a 2-a! Toată lumea își dorește o dantură sănătoasă și un zâmbet strălucitor, motiv pentru care oamenii merg în mod regulat la dentist. Cu toate astea, pentru procesul de albire a dinților sunt folosite o mulțime de chimicale. Partea negativă este că aceste chimicale nu sunt benefice pentru dantura ta, pe termen lung. Acestea distrug smalțul și îți rănesc dinții, ceea ce, în final, devine o problemă mai gravă decât culoarea dinților.

În cazul în care vrei să îți albești dinții, ar trebui să încerci să obții acest lucru folosind metode naturale. Uite 8 dintre aceste remedii, care nu conțin chimicale:

1.Pastă pe bază de căpșuni: Ia o căpșună proaspătă și zdrobește-o. Apoi, amestecă această căpșună cu sare de mare pentru a forma o pastă. În continuare, transferă pasta pe o periuță de dinți și spală-ți dantura cu ea. După câteva minute, clătește dinții cu atenție. Dacă faci acest lucru la fiecare 15 zile vei obține rezultatul dorit.

2.Coaja de banana: Deși este considerată inutilă, coaja de banană are, de fapt, substanțe care ajută la evitarea plăcii dentare și la albirea dinților. Tot ce trebuie să faci este să freci dinții cu interiorul cojii și după 5 minute să te speli pe dinți în modul obișnuit.

3.Uleiul de nucă de cocos: Aplică ulei de cocos pe dinți și lasă-l să acționeze timp de 15-20 de minute. Apoi, periază dinții cu grijă. Pentru a obține culoarea dorită, trebuie să faci acest lucru de 2 sau 3 ori pe săptămână.

4.Aloe Vera: Folosește gel sau suc de aloe vera pe dinți, după ce te speli în mod normal, pentru a obține un zâmbet strălucitor. Masează dinții cu aloe vera folosind o periuță, iar la final clătește foarte bine.

5.Lămâie în loc de apă de gură: Poți folosi lămâia pentru a face o apă de gură care să îți curețe și să își albească dinții trptat. Ia trei părți dintr-o lămâie și amestecă cu un vârf de sare fină. Clătește gura cu acest remediu de 2-3 ori pe săptămână, dar numai după ce te speli pe dinți.

6.Pastă din frunze de busuoic: Folosește frunzele de busuioc, măcinate, drept pastă de dinți. Acest remediu ajută la albirea dinților și, de asemenea, este benefic pentru sănătatea generală a danturii.

7.Ulei de arbore de ceai diluat: Adaugă cinci picături de ulei de arbore de ceai la o jumătate de sticlă cu apă. Clătește gura cu acest amestec în fiecare zi, după ce te speli pe dinți și după aproximativ o lună vei putea observa îmbunătățirile.

8.Cărbune de pământ: Aplică amestecul de cărbune și apă pe dinți și lasă-l să acționeze timp de 2 minute. După aceea, clătește bine gura și spală-ți dinții în mod normal. Pentru rezultate optime, fă acest lucru o dată sau de două ori pe săptămână.